2010. augusztus 5., csütörtök

Azt rebesgetik...

... hogy Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók Damonje fogja játszani Kyle O'Shea-t a Burok című regényből. Kyle volt az a testvér, aki folyamatosan szemmeltartotta Melaniet és Vándort és azon mesterkedett hogy megölhesse a lányt. Úgy látszik a gonosz(abb) szerepek állnak jól neki. 




Bár az imdb még nem ír semmit erről, egy másik szereplőre azért utalnak, igaz csak pletyka szinten, ez pedig Kyle testvére Ian O'Shea, aki jószívű és gondoskodó. A színész aki lehetséges hogy játszani fogja Erik Fellows. Nem ismerem, bár állítólag egyszer játszott a CS New Yorkban, de 24 epizód erejéig feltűnt Amerika egyik leghíresebb és legközkedveltebb szappan-operájában a The Days of Our Lives-ban (Ármány és szenvedély volt a magyar cím, de itthon nem élt meg sok adást) ami már 1965!!!! óta van folyamatosan műsoron. Ej, a Barátok közt még igencsak gyerekcipőben jár! 




Hát azt meg kell hagyni hogy legalább hasonlítanak egymásra. Legalábbis ezen a két képen. 


A filmről még egyébként annyit, hogy 2011-re ígérik és Andrew Niccol rendezi, akinek a Gattaca-t is köszönhetjük. (Emlékszünk még rá? Uma Thurman-nel és Ethan Hawke-val? Örök darab.) Szintén az imdb-n az áll, hogy pre-production, vagyis az előkészületek már folyamatban vannak. Általában ez azt jelenti, hogy a rendező már megvan, a forgatókönyv is megegyezett mindenki mindenkivel és jönnek lassan a szereplőválogatások. Remélem most már tényleg nem kell sokat várni. 

4 megjegyzés:

Nancy írta...

Ian Somerhalder nyilatkozott, hogy ő nem is tudott róla, hogy a Burokból film készül, de szívesen elmenne a meghallgatásra. Ezek után már az IMDB oldalán is javították, és Ian szerepére, most már Erik Fellows a jelölt, legalábbis pletyka szinten.

Borostyán írta...

A hír amit olvastam Kyle O'Shea szerepére mondta Ian-t, Eric Fellows viszont Ian O'Shea szerepére lett beírva. Tehát a Kyle-t játszó színész kiléte még mindig nyitott.

Nancy írta...

Én több helyen (az IMDB-n is, még a pletykák elején) azt olvastam, hogy Ian játszaná Ian-t. :)
De Erik Fellows is abszolút megfelel Ian szerepére.

Amadea írta...

Iant én is el tudnám képzelni Ianként:) Bár a filmet nem biztos, hogy megnézem...