2010. szeptember 16., csütörtök

Úgy néz ki az Éhezők viadala végre rendezőt kap!

Mint arról már korábban beszámoltam a világhírű Éhezők viadala trilógia első részének jogait a Lionsgate vette meg, és eddig még csak azt lehetett tudni biztosra, hogy maga az írónő fogja írni a forgatókönyvet, akinek már van tapasztalata e téren.

Most egy kis friss hírrel is szolgálhatok, ugyanis úgy néz ki, hogy a rendező kiléte is fixálásra kerül végre, bár az illető maga még nem nyilatkozott.
A Lionsgate első számú jelöltje az a Gary Ross, aki a Vágta (2003) és a Pleasentville (1998) című filmeket is rendezte, igaz eddig nem is nagyon tud felmutatni mást rendezőként. Következő filmje 2011-ben kerül a mozikba, úgyhogy szerintem nagyon jó anyagot kellett, hogy bemutasson a gyártónak ha ennyire őt akarják. Ráadásul eddigi 3 legutóbbi filmjében Tobey Maguire-el dolgozott együtt, így lehet hogy majd erre a filmre is hozná magával? Ez csak az én kérdésem, eddig szó nincs róla. Ha igen, akkor viszont nem tudom elképzelni melyik szerepet játszhatná...


A Lionsgate nem titkolt reménye, hogy olyan lesz számukra ez a film, mint a Summitnak az Alkonyat sorozat, és nagyon reménykednek benne, hogy meg tudják fogni a fiatalokat. Ezek után nem csoda hogy már hónapok óta válogatnak a rendezők között. Bár az is igaz, hogy "Aki sokat válogat, hoppon marad". Remélem nem.

Nem tudom ki jöhetnek náluk szóba mint főszereplők, de nagyon remélem, hogy nem világhírű sztárokat akarnak választani.

a forgatás kezdetét jövőre ígérik.

Nincsenek megjegyzések: