2009. március 12., csütörtök

Kezdjünk neki!


Blogolok már egy ideje, de annak a világa szinte kizárólag a könyvek és az olvasás körül forog. AMI EGYÁLTALÁN NEM BAJ! Nagyon jó közösség alakult ott ki, nagyon megkedveltem mindenkit, mégha a legtöbbjük arcát nem is ismerem. :P

(Azoknak akik most látnak engem először: http://www.konyvmolyok.blogspot.com/ )

Az utóbbi időben azonban egyre többször motoszkált a fejemben, mi lenne ha én is készítenék egy saját kis kuckót, ahol más témákkal kapcsolatban is megszólalnék. :P

Kevesen tudják rólam (A Könyvmolyos lányok persze kivételek :P) hogy van egy másik hobbim is. Ez pedig a Postcrossing. (Világ méretű képeslap csere-bere)


Jó érzés ha az ember avilág különböző pontjairól kap képeslapokat. Eleinte inkább a mennyiség érdekelt, és az hog ymelyik országból küldték, de már átvette helyét a képeslap pofás fele. Vagyis: ne legyen igénytelen, legyen benne valami szép és látszódjon rajta, hogy gondosan válogatták. (Én is mindig így teszem)


Persze, ez alól kivételt jelentenek azok a kis városok, ahol még az is szerencsésnek mondható ha egy féle lap kapható.

Úgy gondolom, hogy eleinte azokról a lapokról fogok írni amik nagyon megtetszettek, és egy kicsit utánuk is járok majd, hogy milyen infókat lehet róluk megtudni, illetve ha kalandos a története, akkor azt is megírom. (Nem csak a könyvek mesélhetnek el egy-egy történetet :P)

És miért kincsesládikó?

A lapokat például külön dobozkában tartom. De van szimbolikus ládikám is!

Megtiszteltek ha velem tartotok!

Borostyán

Nincsenek megjegyzések: