2011. március 29., kedd

2011-es animációs/rajzfilmek amiket várok :)

Csizmás, a kandúr
magyar bemutató: december 01.




RIO
magyar bemutató: április 21.





Bár ez 2012, de akkor is várom már :)
Jégkorszak 4 
Szegény matkány :P




És bár először nagyon idegenkedtem a gondolattól, hogy a Hupikék élőszereplős film lesz... az előzetes és Barney Stinson meggyőzött! :)) Ez alapján, Törpapa, Törpilla, Okoska, Dulifuli, Hókuszpók és Sziamiaú is szereplő lesz. 

Hupikék törpikék 
magyar bemutató: augusztus 25.


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát a Csizmás Kandúr , a Jégkorszak 4 és a Rio az amire azt mondom elmegy , meg néztem egy párszor a Rio-t és nagyon tetszik szuper lett .... de a Hupikék Törpikék az komolyan kész röhej . Egy az , hogy minek csinálni mese- filmet róla ,amikor ott a TV műsor kicsiknek most meg egy ilyennel előállnak ? Szerintem a karakterek sincsenek jól megvalósítva ... az viszont biztos ,hogy nem nézem meg ....az a véleményem ,hogy a ,,Megaagy" ami egy TÉNYLEG szintén szuper kis animációs rajzfilm sokkal nagyobb siker mint amilyen ez lesz...én annak várom a 2. részét , meg a Kung Fu PAnda 2 és a Verdák 2 ,ami nyáron kerül vetítésre... köszönöm hogy elolvastad a véleményem..(ne vedd sértésnek nem te tehetsz arról ,hogy ilyet készítenek)

Borostyán írta...

Nem vettem sértésnek egyáltalán :) Szépen, normálisan mondtad el a véleményed... miért haragudnék?

Ez a hupikéket majd meglátjuk milyen kritikákat kap, nem fogom elsők között megnézni azért. A Megaagy-at még nem láttam, de én személy szerint a Verdák 2-t nem várom. Én az első részt sem élveztem annyira. Kung-fu panda nem volt rossz, de félek, hogy mit találnak ki a második részre. :)

Nekem az utóbbi idők kedvenc animációs filmje egyébként az Aranyhaj és a nagy gubanc... Gyerekes tudom, de ez van :)

Névtelen írta...

Szerintem meg neked fogalmad sincs arrol hogy mi a jo es mi a rosz egy animacioban!szajber b..i

Borostyán írta...

Köszönjük ezt a roppant "tartalmas" és "értékes" hozzászólást! :)

Névtelen írta...

Szia megint az első hozzászóló vagyok
Szerintem a Csizmás a Kandúr sikerült a legjobbra ,amit az eddig megjelentekből láttam és nem hiszed el ,de kíváncsi lettem erre a törpös valamire..hát...képes volt megnevettetni ,bár jobbra számítottam...nem fordítottak időt a kis kékségek személyiségének bemutatására ,hogy pl Okoska az okos , Dulifuli mindent utál....ez hiányzott nagyon belőle